Over JordenArtikelenContactLinks

Workshops

Workshop productontwikkeling
Wanneer de individuele talenten van mensen op een inspirerende wijze worden gebundeld, ontstaat er soms een dynamisch proces waarbij er synergie optreedt; het geheel is meer dan de som der delen. Mijn ervaring is dat er dan vaak ideeën en voorstellen worden geboren die een ieder niet in z’n eentje voor mogelijk had gehouden en dat mensen boven zichzelf uitstijgen. In deze workshops wordt een sfeer gecreëerd die mensen ertoe uitnodigt hun kwaliteiten met elkaar te delen en deze op een welhaast magische manier met elkaar te verbinden. Hierdoor ontstaan vaak verrassende inzichten en dit kan leiden tot mogelijke nieuwe producten en diensten.

Zo heb ik als facilitator er toe bijgedragen dat er een alternatieve brochure in de vorm van een kwartetspel is ontwikkeld, voorzien van een creatief programma ter introductie ervan. Ook op het vlak van productontwikkeling of thema’s zoals corporate identity leent deze aanpak zich. De methodiek werkt namelijk van binnenuit, vanuit het individuele wordt een verbinding gevormd met het menselijk collectief van een onderneming, het zogenaamde ‘karakter’ van een organisatie.

Workshop assessment center
Je hebt gesolliciteerd naar je droombaan, maar de laatste horde die je te nemen hebt is het assessment center. Wat kun je verwachten op een psychologische testdag, uit welke onderdelen bestaat een assessmentcenter en belangrijker, hoe kun je je het beste voorbereiden?

In deze workshop, die voor studenten van hogescholen en universiteiten bedoeld is, zullen de verschillende onderdelen van een testdag de revue passeren. Alle tips, do’s en dont’s zullen aan de orde komen. Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat voorbereiden wel degelijk zin heeft en in deze workshop wordt ingegaan op enkele valkuilen en krijg je tips om jezelf van je beste kant te laten zien.